Diensten

Wat moet u doen bij schade aan uw autoruit?

Barsten

Wanneer u te maken hebt met steenslag is het belangrijk dat u eerst de opgelopen schade zo snel mogelijk afplakt met tape. Op die manier vermijdt u dat er vuil of water in de schade komt te zitten en kunnen wij de autoruit optimaal herstellen!

Glasbreuk

De tweede stap is zo snel mogelijk een afspraak te maken om langs te komen om het risico te beperken op het scheuren van de ruit. Eenmaal gescheurd kan het niet meer hersteld worden en dient het volledig vervangen te worden. Wij helpen zowel particulieren met personenwagens als professionele klanten met bestelwagens en andere beroepsvoertuigen.

autoruit herstellen

Autoruiten herstellen

Wanneer uw schade heeft aan een autoruit, kijken wij bij Autoglas Assistance eerst of we de schade kunnen herstellen. Dat is uiteraard sneller en voordelig dan wanneer we de hele ruit moeten vervangen.

Autoglas Assistance werkt met procédé waarbij we hars inbrengen, een systeem dat zijn betrouwbaarheid en efficiëntie door de jaren heen bewezen heeft.

Autoruiten vervangen

Is de ruit van uw wagen te ver gebarsten zodat ze niet meer kan worden hersteld? Dan moet u bij Autoglas Assistance in Deurne zijn. Of het nu gaat om een voorruit, een achterruit of een zijruit, we vervangen ze met vakkennis en grote zorg.

Bij Autoglas Assistance gebruiken we het meest vakkundige plaatsingsprocédé en werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten, namelijk die die uw autofabrikant destijds gebruikte bij de oorspronkelijke montage van uw wagen.

Bij Autoglas Assitance in Deurne bent u met andere woorden zeker dat uw autoruit van dezelfde kwaliteit is, als toen u uw wagen nieuw kocht.

autoruit vervangen

Autoruiten op maat

Heeft u een autoruit nodig in bepaalde, uitzonderlijke afmetingen? Dan bent u bij Autoglas Assistance aan het goede adres.

Wij kunnen zorgen voor vlakke autoruiten voor kranen, bulldozers en tractoren, zelfs voor autoruiten van oldtimers. Autoglas Assistance maakt voor u alle ruiten op maat, zowel in gehard als gelaagd veiligheidsglas.
Let wel, we maken enkel vlakke autoruiten!

Contacteer Autoglas Assistance